Wie Zijn wij?

Stilzitten is niet ons ding en daarom besloten wij om met onze andere passie (Koken) aan de gang te gaan. Al snel bedachten wij "The Spice It Up Box'', het cadeau voor de Fijnproever!" Tijdens het koken gebruiken wij veel kruiden om alles lekker op smaak te brengen maar in de reguliere supermarkt bevatten kruidenmixen vaak kunstmatige toegevoegde additieven (E-nummers) en heel erg veel zout. 

Al onze producten worden uiterst secuur en met veel liefde uitgekozen. Hierdoor zit The Spice it up Box vol met unieke, verrassende en nieuwe producten waarmee iedereen een Fijnproever kan worden!

Wij denken dat wij met ons assortiment, perfecte cadeaupakketten of relatiegeschenk hebben ontwikkeld voor iedereen. Of u nou van koken houdt of juist zo snel mogelijk een maaltijd op tafel wilt hebben, iedereen staat dagelijks in de keuken en met behulp van onze producten wordt elke maaltijd een waar smaakgenot. 

Wij hopen onze passie van smaken met onze producten op een gezonde manier door te geven en wensen u erg veel plezier met het fijnproeven!

 

Met vriendelijke groetjes,

 

Team The Spice it up Box