Reactie plaatsen

Reacties

DrieloDer
5 maanden geleden

Seeking uncharted territory? Our Telegram channel unveils exclusive footage – tanks in turmoil, helicopters painting the sky, infantry mastery, and kamikaze drones altering strategies. Join us for an unfiltered glimpse into the reality that conventional media conceals.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Alberte
2 jaar geleden

Pompoen-zoete aardappel soep met knoflook en de kruiden " één voor allen, allen voor één" is een heerlijke combinatie! Aan te raden!

Alberte
2 jaar geleden

Ik heb heerlijke kip gemaakt met "Le sous-chef" kruiden. Beetje Worchestersaus en peper erbij en de saus gebonden met wat juspoeder. Aanrader!

Erna
2 jaar geleden

De Salade is verfijnd met heerlijke kruiden uit het potje: Sla je Slag: een aanrader. Daarna ook aangemaakt met kruiden uit de: Le Sous -Chef: een heerlijke verrassing.

Anne
2 jaar geleden

Hallo,
Alle potjes met kruiden zijn uniek van smaak. Er zijn verschillende kruiden per potje aan elkaar toegevoegd die goed bij elkaar passen en sterk van smaak zijn. De potjes zien er leuk uit en hebben een luxe uitstraling. Ik gebruik een van de kruiden zeker wel wekelijks. Ook de naam van de box is erg pakkend en uniek! Echt een aanrader als cadeautip.

Kevin
2 jaar geleden

Ik heb een box besteld voor Moederdag. Wat een tof cadeau, mijn moeder was er helemaal blij mee! Heerlijk!

Anita Spaan
2 jaar geleden

Heerlijk, leuk cadeau.,nieuwe kruiden.
Even wat nieuwe recepten uitproberen met de kruiden, nieuwe inspiratie, altijd fijn!

Bas Postma
2 jaar geleden

Erg goed product. Zeker een aanvulling in de keuken om lekker mee te experimenteren. Er zit genoeg variatie in. Ook leuk dat je er verschillende dingen mee kan doen. Zoals in een boter doen of juist door de sla of als rub of gewoon zo in een pastasaus. Ook netjes verzorgd in een mooie doos met een leuke omschrijving wat je er mee kan doen.

Zeeuwse Knoop
3 jaar geleden

Geweldig die kruidemixen.
Ideaal voor mensen met E621 allergie.
Nu smaakt ons eten en de soep weer, dankzij de kruiden van the spice it up box..

Sabrina van eating.cooking.baking
3 jaar geleden

Wie op zoek is naar heerlijke kruiden om je gerechten net dat beetje extra te geven is bij de spice it up box aan het juiste adres. Ik ben dol op de kruiden en heb er al veel gerechten mee gemaakt. De variatie en mogelijkheden zijn enorm.. De echte fijnproever zal het verschil merken, het is een toevoeging in de keuken. Er is voor elk wat wils, van heerlijke kruiden om je boter op te fleuren tot heerlijke barbeque kruiden om dat visje toch nog net iets lekkerder te maken.

Rating: 5 sterren
4 stemmen